Wandkleed groot

Over ons

Snel je kale muur een compleet nieuwe ‘look’ geven? Je kamer opfleuren zonder geklieder met behang of verf? De wereld met één beeld laten zien waar jij voor staat?

Dan zit je hier goed!

Wandkleed.nl is een kleine, maar dappere, webshop gevestigd in [Nog in te vullen].

Ons logo is gebaseerd op een mooie graancirkel die in juli 2020 in Wiltshire (Engeland) ontdekt werd – met dank aan de mysterieuze makers!

Aangezien wij onze producten direct bij de Chinese fabrikant kopen, zonder tussenhandel, zijn wij in staat om lagere prijzen te hanteren dan bijvoorbeeld onze ‘concullega’s’ bij Bol.com of andere wannabe’s :)

Bovendien zijn onze wandkleden lekker GROOT (230 x 150 cm). Zo ben je gauw klaar met je hele muur.

Wij zijn pas net begonnen, maar hebben grote plannen. Zo willen we in de toekomst ook eigen ontwerpen (van jou of van ons) en andere stoffen dan alleen polyester gaan aanbieden. Maar voor nu houden we het nog even bij polyester, want dat is een ideale (kunst-)stof om mooie plaatjes op weer te geven. De kleuren zijn kraakhelder, het is licht en vouwen gaan er snel uit (en komen ook niet meer terug).

Kortom, Wandkleed.nl is je ideale shop om in slechts een paar minuutjes de sfeer van je kamer, werkruimte of gang totaal om te toveren! Hocus pocus… :)